Ons Team

Raoul

Raoul van Noort
Directie / Begeleider

Meer informatie Raoul van Noort
Mijn naam is Raoul van Noort. Oprichter en directeur van RaNed sinds 1994. Ik ben in 1963 geboren en reeds 30 jaar gehuwd met Yvonne Hordijk. Zij is mede-eigenaar van ons bedrijf. Ik ben trotse vader van twee zonen en heb inmiddels ook twee prachtige kleinkinderen. In mijn vrije tijd houd ik mij, naast mijn gezin, het liefst veel bezig met duiksport. Daarvoor mag ik graag reizen naar warme oorden. Ook ben ik een culinair liefhebber: ik hou van lekker eten, als het kan in een goed restaurant.

Sinds november 1991 ben ik werkzaam als hulpverlener, met als specialisatie traumabegeleiding aan beroepsmatige en particuliere weggebruikers die betrokken zijn geweest bij een (ernstig) verkeersongeval. Mijn grootste drijfveer is mensen helpen. Bovendien ben ik al heel lang enorm gemotiveerd een bijdrage te leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid, onder andere door het positief beïnvloeden van het individuele (verkeers)gedrag. Ik heb mij daardoor in de loop der jaren dan ook kunnen bekwamen en verdienstelijk gemaakt als verkeersongevallendeskundige.

Na mijn werk bij het Ministerie van Defensie als verkeersdocent heb ik een studie Klinische Psychologie gevolgd en mijn diploma coaching en counselling behaald. Deze ervaringen vormen de basis van onze ‘bedrijfs-know how’. Door een combinatie van verkeerstechnische en psychologische elementen heb ik binnen ons vakgebied de juiste mix gevonden om met onze pragmatische begeleidingsmethode succesvolle resultaten te behalen. In mijn dagelijkse werk ben ik omringd door gemotiveerde en bovenal ook zeer deskundige en ervaren medewerkers. Ik ben dan ook trots op hun inbreng en inzet. Mede dankzij alle medewerkers van RaNed is ons instituut een begrip in Nederland geworden.

 

Yvonne

Yvonne Hordijk
Directie

Meer informatie Yvonne Hordijk
Mijn naam is Yvonne Hordijk en ben sinds 2004 vennoot van RaNed. Samen met mijn echtgenoot Raoul van Noort vormen wij de directie. Ik werk sinds 1994 actief mee in ons mooie bedrijf. Ik deed met name alle voorkomende backoffice activiteiten. De laatste jaren ben ik niet meer dagelijks maar wel regelmatig op kantoor aanwezig. Alle werknemers kunnen altijd bij mij terecht voor een ‘luisterend oor’ en ben daarnaast uiteraard de steun en toeverlaat voor mijn echtgenoot.

 

 

George

George Wissing
sr. Accountmanager

Meer informatie George Wissing
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is George Wissing en ben geboren in het jaar 1958. Samen met mijn echtgenote Patricia, zijn wij de ouders van een volwassen zoon en dochter.

Na een jarenlange loopbaan bij internationale verzekeraars werk ik sedert november 2014 bij RaNed. Als sr. Accountmanager ben ik medeverantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van contacten met opdrachtgevers en nieuwe relaties. Hieronder te verstaan Advocatuur, Arbeidsdeskundigen, Arbodienstverleners, Belangenbehartigers, Koepelorganisaties, Letselschadespecialisten, Verzekeraars en Werkgevers.

Alhoewel niet zelf als begeleider actief te zijn, vind ik het desalniettemin belangrijk het welzijn en mogelijk herstel van onze cliënten centraal te stellen. De herstelgerichte dienstverlening van RaNed kenmerkt zich door betrokkenheid, empathie, deskundigheid en kwaliteit. De resultaten van onze inzet zijn dan ook zonder uitzondering betekenisvol en leiden tot mooie resultaten. Beteugeling van de schadelast is daarbij slechts één van de positieve aspecten.

Het verantwoordt teruggeven van mobiliteit aan betrokkenen levert echter veel meer voldoening op. Als teamlid van RaNed spreekt het voor zich dat ik daar, samen met mijn collega’ s, graag mijn bijdrage aan lever.

 

 

Michael

Michael van Noort
Accountmanager / Begeleider

Meer informatie Michael van Noort
Mijn naam is Michael van Noort, geboren in 1987, getrouwd en heb een zoon en dochter. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij RaNed en bekleed daar diverse functies. In mijn deelfunctie als accountmanager is het belangrijk om te weten wat er speelt in de markt en dat andere partijen vertrouwd zijn met de dienstverlening van RaNed. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de contacten goed onderhouden worden en alle partijen weten wat RaNed doet en waar wij voor staan.

Vanaf de zomer 2015 ben ik met een extra functie aangevangen, namelijk die van coach/begeleider. Dit doe ik met veel passie en plezier en hoop deze taken langzaam uit te breiden. Ik heb mij o.a. gespecialiseerd op het gebied van NAH. Verder ben ik nauw betrokken bij schadezaken, voor wat betreft de verkeersdeelname. Een goede terugkoppeling en service spelen hierin een voorname rol, ook richting opdrachtgevers en andere belanghebbenden is dit een onmisbaar aspect.

 

 

Martin

Martin Overmars
Begeleider

Meer informatie Martin Overmars
Sinds bijna 20 jaar begeleid ik op pragmatische wijze slachtoffers van traumatische ervaringen zoals geweldsdelicten, verkeers- en bedrijfsongevallen of mensen met fobische of andere klachten met betrekking tot het verkeer. Ook bij groepsopvang en groepsgesprekken met getraumatiseerden na incidenten of ongevallen op de werkvloer, word ik vaak ingezet. Door de gestructureerde mentale en praktische ondersteuning, merken veel mensen dat zij na korte tijd de grip op hun leven terug krijgen. Dit vaak zonder (langdurige) uitval van het werk.

Ook na overvallen, gijzelingen of andere schokkende ervaringen werk ik aan de communicatie tussen verschillende disciplines en indien noodzakelijk of wenselijk aan bemiddeling tussen werkgever / werknemer. Dit om mensen op een prettige wijze terug te kunnen laten komen in hun dagelijks werk en hun sociale omgeving. Mensen met diverse problematieken of hulpvragen, waarbij niet echt sprake is van een traumatische ervaring maar waar begrip, rust, empathie en wederzijds respect belangrijke items zijn, kunnen bij mij terecht voor counselling of coaching.

 

 

Ruud

Ruud Melching
Begeleider

Meer informatie Ruud Melching
Mijn naam is Ruud Melching en ben geboren in 1960. Ik ben al 29 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw Adrie. Samen hebben wij 2 volwassen dochters, die reeds zijn uitgevlogen.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd die mij in mijn uiteindelijke loopbaan zeer goed van pas komen. Ik heb kennis en ervaring opgedaan in de verpleging en een loopbaan gehad bij Defensie. Daar heb ik mij verdienstelijk gemaakt in de transportwereld en rij-instructie. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar bij RaNed (toen der tijd nog onder een andere bedrijfsnaam). Hier ben ik intern opgeleid tot verkeersgedragstherapeut, trauma- en fobiebegeleider en coördinator tijdens crisisinterventies. Uiteraard heb ik hiervoor ook de nodige externe functiegerichte opleidingen gevolgd, zoals klinische psychologie met specialisaties op gebied van agressie, depressie, angsten, fobieën, trauma’s en verlies- en rouwverwerking.

De meeste cliënten waar ik mee werk, hebben veelal beperkingen door angstklachten welke voornamelijk zijn ontstaan door controleverlies naar aanleiding van traumatische ervaringen. Indien sprake van fobische klachten, blijken de angsten en beperkingen zich vaak door meerdere factoren, veelal van psychosociale aard, te hebben ontwikkeld. Voor mij telkens weer een prachtige uitdaging deze cliënten te mogen begeleiden.

Als begeleider bij RaNed voel ik mij hier erg thuis, mede door het feit dat ik door mijn werk mensen iets mag laten terugvinden dat zij alle geruime tijd waren kwijtgeraakt, namelijk ‘controle’. Niet alleen in relatie tot hun voertuig en verkeersdeelname, maar vooral weer over hun leven. Het mooiste vind ik van mijn werk dat het zo ontzettende dankbaar werk is. Deze mening wordt ook door mijn collega’s gedeeld, op wat voor vlak zij zich ook bezig houden binnen dit bedrijf. Individueel en als teams werken wij aan een optimaal herstel van de cliënt. Ik voel mij bijzonder bevoorrecht om deel uit te maken van dit team!

 

 

Marcella

Marcella Weijers
Secretaresse

Meer informatie Marcella Weijers
Sinds 2014 ben ik als secretaresse werkzaam bij RaNed. Wat ooit als grap begon, werd na een jaar of 7 werkelijkheid. Naast mijn taken als echtgenote en moeder van 2 jonge zonen heb ik nog genoeg energie over om mij met deze leuke baan bezig te houden. Ik neem graag de overhead bij mijn collega’s weg, zodat zij zich kunnen richten op hetgeen waar zij goed in zijn.

Samen met Joëlle ben ik het eerste aanspreekpunt binnen ons bedrijf en houd mij bezig met de planning voor de cliënten en de begeleiders, het verwerken van verslagen en het vervolg daarop. Daarnaast houd ik mij met een tal van werkzaamheden bezig waarbij ik mij ‘als een vis in het water’ voel.

 

 

Joelle

Joëlle van Maasdam
Secretaresse

Meer informatie Joëlle van Maasdam
Mijn naam is Joëlle van Maasdam, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Enkele jaren terug ben ik door RaNed benaderd voor een baan, toen zag ik mijn plek nog niet binnen het bedrijf, toch bleef het altijd in mijn achterhoofd spelen. In december 2015 was er weer een vacature bij RaNed en besloot ik de stap te zetten.

Waar ik eerst mijn plek niet zag, heb ik nu het gevoel dat ik mijn roeping heb gevonden. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit mooie bedrijf en mij kan inzetten voor het welzijn van onder andere verkeersslachtoffers, een veelal onbegrepen doelgroep.

Als secretaresse ben ik, samen met Marcella, het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf, houd ik mij bezig met alle backoffice taken en ondersteun daarbij mijn collega’s met hun werkzaamheden.