Ga naar de inhoud

ONS TEAM

Raoul van Noort

Directie / Begeleider

Yvonne Hordijk

Directie

George Wissing

sr. Accountmanager

Michael van Noort

Accountmanager / Begeleider

Martin Overmars

Begeleider

Ruud Melching

Begeleider

Fraukje Dekker

Begeleider

Marjon de Koning

Secretaresse

RANED TRAUMA- & HERSTEL-BEGELEIDINGS-INSTITUUT!

“VERANTWOORD OP WEG NAAR HERSTEL…”

Mijn naam is Raoul van Noort (1963). Oprichter en directeur van RaNed sinds 1994.  Meer dan 35 jaar gehuwd met mede-eigenaar van ons bedrijf Yvonne Hordijk. Samen hebben wij twee zonen en inmiddels ook prachtige kleinkinderen. In mijn vrije tijd houd ik mij het bezig met duiksport en maak ik graag reizen naar warme oorden. Ook ben ik een culinair liefhebber en bezoek ik graag een goed restaurant.

Sinds november 1991 ben ik werkzaam als hulpverlener, met als specialisatie traumabegeleiding. Mijn grootste drijfveer is mensen helpen en daarbij ben ik enorm gemotiveerd een bijdrage te leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid door beïnvloeding van gedrag. Daarnaast heb ik mij in de loop der jaren bekwaamd en verdienstelijk gemaakt als verkeersongevallendeskundige.

Na mijn werk bij Defensie als verkeersdocent volgde ik een studie Klinische Psychologie en behaalde ik mijn diploma’s coaching en counseling. Dit vormt de basis van onze ‘bedrijfs- know how’. Door een combinatie van verkeerstechnische en psychologische elementen is de juiste mix gevonden om met onze pragmatische begeleidingsmethode succesvolle resultaten te behalen.

In mijn dagelijkse werk ben ik omringd door gemotiveerde en ook zeer deskundige en ervaren medewerkers. Ik ben trots op hun inbreng en inzet. Mede dankzij alle medewerkers van RaNed is ons instituut een begrip in Nederland geworden

Mijn naam is Yvonne Hordijk en ben sinds 2004 vennoot van RaNed. Samen met mijn echtgenoot Raoul van Noort vormen wij de directie.

Ik werk sinds 1994 actief mee in ons mooie bedrijf en deed met name alle voorkomende backoffice activiteiten. De laatste jaren ben ik niet meer dagelijks maar wel regelmatig op kantoor aanwezig. 

De collega’s kunnen altijd bij mij terecht voor een ‘luisterend oor’ en ik ben daarnaast uiteraard de steun en toeverlaat voor mijn echtgenoot.

Mijn naam is George Wissing (1958). Samen met echtgenote Patricia, zijn wij de ouders van een volwassen zoon en dochter.

Na een jarenlange loopbaan bij internationale verzekeraars werk ik sedert november 2014 bij RaNed. Als sr. Account-manager ben ik medeverantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van contacten met nieuwe relaties en opdrachtgevers.

Alhoewel niet zelf als begeleider actief te zijn, vind ik het welzijn en mogelijk herstel van onze cliënten belangrijk. De herstelgerichte dienstverlening van RaNed kenmerkt zich door betrokkenheid, empathie, deskundigheid en kwaliteit. De resultaten van onze inzet zijn dan ook zonder uitzondering betekenisvol en leiden tot mooie resultaten. Schadelast beheersing is daarbij slechts één van de positieve aspecten. Het verantwoordt teruggeven van mobiliteit aan betrokkenen levert echter veel meer voldoening op. Als teamlid van RaNed lever ik daaraan graag mijn bijdrage.

Mijn naam is Michael van Noort (1987), getrouwd met Joëlle en wij hebben een zoon en dochter. 

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij RaNed en bekleed daar meerdere functies. Deels als accountmanager, deels als officemanager vanuit ons kantoor in de provincie Groningen. Als zodanig ben ik nauw betrokken bij opdrachtgevers en cliënten. Een goede terugkoppeling en service spelen in mijn werk een voorname rol. Samen met mijn collega’ s zorg ik ervoor dat de contacten ook goed onderhouden worden.

Vanaf de zomer 2015 ben ik met veel passie en plezier ook deels coach/ begeleider. Naast algemene begeleidingen is Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) mijn specialisme.

Mijn naam is Martin Overmars (1963), vader van 2 uitwonende volwassen zoons en na mijn scheiding al weer jaren gelukkig met mijn huidige partner. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of fitnessen om in conditie te blijven.

Ooit ben ik gestart bij Defensie als instructeur alle voertuigen en heb ook instructeurs opgeleid voor een rij-simulator. Na Defensie heb ik sliptrainingen en voortgezette rijopleidingen voor directiechauffeurs gegeven. Ook trad ik op als examinator voor brandweerchauffeurs.

Sinds meer dan 20 jaar werk ik bij RaNed en begeleid ik op pragmatische wijze slachtoffers van traumatische ervaringen, zoals geweldsdelicten, verkeers- en bedrijfs-ongevallen of mensen met fobische of andere klachten met betrekking tot het verkeer. Ook bij groepsopvang en gesprekken met getraumatiseerden na incidenten of ongevallen op de werkvloer, word ik vaak ingezet. Door de gestructureerde mentale en praktische ondersteuning, merken veel mensen dat zij na korte tijd de grip op hun leven terug krijgen. Dit vaak zonder (langdurige) uitval van het werk.

Mensen met diverse problematieken of hulpvragen, waarbij niet echt sprake is van een traumatische ervaring maar waar begrip, rust, empathie en wederzijds respect belangrijke items zijn, kunnen bij mij terecht voor counseling of coaching.

Ik ben Ruud Melching (1960) en al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw Adrie. Samen hebben wij 2 volwassen dochters en inmiddels een kleindochter.

Ik heb kennis en ervaring opgedaan in de verpleging en een loopbaan gehad bij Defensie. Daar heb ik mij verdienstelijk gemaakt in de transportwereld en rij- instructie.

Inmiddels werk ik ruim 22 jaar bij RaNed als verkeersgedragstherapeut, trauma- en fobiebegeleider en coördinator tijdens crisisinterventies. Uiteraard beschik ik over de nodige functiegerichte opleidingen, zoals klinische psychologie met specialisaties op gebied van agressie, depressie, angsten, fobieën, trauma’s en verlies- en rouwverwerking. De cliënten waar ik mee werk, hebben veelal beperkingen door angstklachten welke voornamelijk zijn ontstaan door controleverlies naar aanleiding van traumatische ervaringen.

Voor mij telkens weer een prachtige uitdaging deze cliënten te mogen begeleiden. Bij RaNed voel ik mij als begeleider erg thuis. Het mooiste vind ik dat het werk ontzettend dankbaar is. Deze mening wordt ook door mijn collega’ s gedeeld. Individueel en als team werken wij aan een optimaal herstel van de cliënt. Ik voel mij bijzonder bevoorrecht om deel uit te maken van dit team!

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Fraukje Dekker (1981).

Sinds 2004 ben ik actief in de instructie/ begeleiding branche en al enige jaren bij RaNed werkzaam als verkeersgedrag therapeute. Ik ben verloofd met Omid, die oorspronkelijk uit Perzië komt en ik heb een hele lieve stiefzoon Senn. Verder bestaat ons huishouden uit 2 grote honden en een kat. Hier ligt meteen ook mijn hobby, ik hou ervan om heerlijke wandelingen met de honden te maken, naar het bos de duinen of het strand.

Ik prijs mij zeer gelukkig met mijn werk als verkeersgedrag therapeute voor RaNed. Het werk geeft veel voldoening, iedere begeleiding is anders en dat houdt het werk zeer gevarieerd. Het mooiste van dit werk is, dat zodra de begeleiding succesvol is afgerond, het prachtig is om dan terug te kunnen kijken naar hoe iemand begon met de begeleiding en hoe iemand uiteindelijk, na hard werken, weer zonder angst aan het verkeer kan deelnemen.

Mijn naam is Marjon de Koning en ben trotse moeder van een zoon. In mijn vrije tijd fotografeer ik veel en ben ik graag creatief bezig.

Sinds 1 maart 2020 ben ik werkzaam bij RaNed in de functie van office medewerker. Ik lever een bijdrage aan de herstelgerichte dienstverlening van RaNed door het administratieve proces zo goed mogelijk te laten verlopen, daarnaast heb ik contact met betrokken partijen. In mijn werk vind ik service gerichtheid en klantvriendelijkheid erg belangrijk.