Ga naar de inhoud

Wilmar Pater

Wilmar Pater

Begeleider

Mijn naam is Wilmar Pater (1969). In mijn vrije tijd lees ik graag biografieën, ga ik naar de sportschool en rijd ik motor. Het liefst maak ik lange reizen waarbij ik in contact kom met andere culturen. Ik heb als vrijwilliger rijles mogen geven in Kaapstad (Zuid-Afrika) aan highschool leerlingen die in de armste sloppenwijken woonden. In het bezit zijn van een rijbewijs vergroot hun kansen op een baan.

Ik heb de mogelijkheid gehad om niet alleen in Nederland maar ook in het Buitenland te mogen wonen en werken, vaak in leidinggevende/management functies.

Mijn ervaring als burger, samenwerkend met Defensie, in Irak en Afghanistan (2005 t/m 2007) heeft veel invloed gehad op mijn verdere keuze van loopbaan. Ik heb de opleiding hbo+ coach en hbo post doctorale verlieskunde gevolgd. Daarnaast heb ik als ervaren rijinstructeur jarenlang gewerkt als opleider van rijinstructeurs.

Sinds 2021 ben ik werkzaam als trauma coach van voor- en nazorg trajecten en in datzelfde jaar heb ik mij mogen aansluiten bij RaNed als verkeersgedrag therapeute.

Iemand ondersteuning kunnen geven bij de problemen of hulpvragen die ze hebben, met iemand mee te mogen “rijden“ om te zorgen dat iemand weer veilig aan het verkeer kan deelnemen, is geweldig mooi om te zien en maakt mij tot een dankbaar en bevoorrecht mens.

RANED TRAUMA- & HERSTEL-BEGELEIDINGS-INSTITUUT!

“VERANTWOORD OP WEG NAAR HERSTEL…”