Ga naar de inhoud

Ruud Melching

Ruud Melching

Begeleider

Ik ben Ruud Melching (1960) en al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw Adrie. Samen hebben wij 2 volwassen dochters en inmiddels een kleindochter.

Ik heb kennis en ervaring opgedaan in de verpleging en een loopbaan gehad bij Defensie. Daar heb ik mij verdienstelijk gemaakt in de transportwereld en rij- instructie.

Inmiddels werk ik ruim 22 jaar bij RaNed als verkeersgedragstherapeut, trauma- en fobiebegeleider en coördinator tijdens crisisinterventies. Uiteraard beschik ik over de nodige functiegerichte opleidingen, zoals klinische psychologie met specialisaties op gebied van agressie, depressie, angsten, fobieën, trauma’s en verlies- en rouwverwerking. De cliënten waar ik mee werk, hebben veelal beperkingen door angstklachten welke voornamelijk zijn ontstaan door controleverlies naar aanleiding van traumatische ervaringen.

Voor mij telkens weer een prachtige uitdaging deze cliënten te mogen begeleiden. Bij RaNed voel ik mij als begeleider erg thuis. Het mooiste vind ik dat het werk ontzettend dankbaar is. Deze mening wordt ook door mijn collega’ s gedeeld. Individueel en als team werken wij aan een optimaal herstel van de cliënt. Ik voel mij bijzonder bevoorrecht om deel uit te maken van dit team!

RANED TRAUMA- & HERSTEL-BEGELEIDINGS-INSTITUUT!

“VERANTWOORD OP WEG NAAR HERSTEL…”