Ga naar de inhoud

Raoul van Noort

Raoul van Noort

Directie / Begeleider

Mijn naam is Raoul van Noort (1963). Oprichter en directeur van RaNed sinds 1994.  Meer dan 35 jaar gehuwd met mede-eigenaar van ons bedrijf Yvonne Hordijk. Samen hebben wij twee zonen en inmiddels ook prachtige kleinkinderen. In mijn vrije tijd houd ik mij het bezig met duiksport en maak ik graag reizen naar warme oorden. Ook ben ik een culinair liefhebber en bezoek ik graag een goed restaurant.

Sinds november 1991 ben ik werkzaam als hulpverlener, met als specialisatie traumabegeleiding. Mijn grootste drijfveer is mensen helpen en daarbij ben ik enorm gemotiveerd een bijdrage te leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid door beïnvloeding van gedrag. Daarnaast heb ik mij in de loop der jaren bekwaamd en verdienstelijk gemaakt als verkeersongevallendeskundige.

Na mijn werk bij Defensie als verkeersdocent volgde ik een studie Klinische Psychologie en behaalde ik mijn diploma’s coaching en counseling. Dit vormt de basis van onze ‘bedrijfs- know how’. Door een combinatie van verkeerstechnische en psychologische elementen is de juiste mix gevonden om met onze pragmatische begeleidingsmethode succesvolle resultaten te behalen.

In mijn dagelijkse werk ben ik omringd door gemotiveerde en ook zeer deskundige en ervaren medewerkers. Ik ben trots op hun inbreng en inzet. Mede dankzij alle medewerkers van RaNed is ons instituut een begrip in Nederland geworden

RANED TRAUMA- & HERSTEL-BEGELEIDINGS-INSTITUUT!

“VERANTWOORD OP WEG NAAR HERSTEL…”