Ga naar de inhoud

Martin Overmars

Martin Overmars

Begeleider

Mijn naam is Martin Overmars (1963), vader van 2 uitwonende volwassen zoons en na mijn scheiding al weer jaren gelukkig met mijn huidige partner. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of fitnessen om in conditie te blijven.

Ooit ben ik gestart bij Defensie als instructeur alle voertuigen en heb ook instructeurs opgeleid voor een rij-simulator. Na Defensie heb ik sliptrainingen en voortgezette rijopleidingen voor directiechauffeurs gegeven. Ook trad ik op als examinator voor brandweerchauffeurs.

Sinds meer dan 20 jaar werk ik bij RaNed en begeleid ik op pragmatische wijze slachtoffers van traumatische ervaringen, zoals geweldsdelicten, verkeers- en bedrijfs-ongevallen of mensen met fobische of andere klachten met betrekking tot het verkeer. Ook bij groepsopvang en gesprekken met getraumatiseerden na incidenten of ongevallen op de werkvloer, word ik vaak ingezet. Door de gestructureerde mentale en praktische ondersteuning, merken veel mensen dat zij na korte tijd de grip op hun leven terug krijgen. Dit vaak zonder (langdurige) uitval van het werk.

Mensen met diverse problematieken of hulpvragen, waarbij niet echt sprake is van een traumatische ervaring maar waar begrip, rust, empathie en wederzijds respect belangrijke items zijn, kunnen bij mij terecht voor counseling of coaching.

RANED TRAUMA- & HERSTEL-BEGELEIDINGS-INSTITUUT!

“VERANTWOORD OP WEG NAAR HERSTEL…”