Ga naar de inhoud

George Wissing

George Wissing

sr. Accountmanager

Mijn naam is George Wissing (1958). Samen met echtgenote Patricia, zijn wij de ouders van een volwassen zoon en dochter.

Na een jarenlange loopbaan bij internationale verzekeraars werk ik sedert november 2014 bij RaNed. Als sr. Account-manager ben ik medeverantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van contacten met nieuwe relaties en opdrachtgevers.

Alhoewel niet zelf als begeleider actief te zijn, vind ik het welzijn en mogelijk herstel van onze cliënten belangrijk. De herstelgerichte dienstverlening van RaNed kenmerkt zich door betrokkenheid, empathie, deskundigheid en kwaliteit. De resultaten van onze inzet zijn dan ook zonder uitzondering betekenisvol en leiden tot mooie resultaten. Schadelast beheersing is daarbij slechts één van de positieve aspecten. Het verantwoordt teruggeven van mobiliteit aan betrokkenen levert echter veel meer voldoening op. Als teamlid van RaNed lever ik daaraan graag mijn bijdrage.

RANED TRAUMA- & HERSTEL-BEGELEIDINGS-INSTITUUT!

“VERANTWOORD OP WEG NAAR HERSTEL…”