Ga naar de inhoud

Fraukje Dekker

Fraukje Dekker

Begeleider

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Fraukje Dekker (1981).

Sinds 2004 ben ik actief in de instructie/ begeleiding branche en al enige jaren bij RaNed werkzaam als verkeersgedrag therapeute. Ik ben verloofd met Omid, die oorspronkelijk uit Perzië komt en ik heb een hele lieve stiefzoon Senn. Verder bestaat ons huishouden uit 2 grote honden en een kat. Hier ligt meteen ook mijn hobby, ik hou ervan om heerlijke wandelingen met de honden te maken, naar het bos de duinen of het strand.

Ik prijs mij zeer gelukkig met mijn werk als verkeersgedrag therapeute voor RaNed. Het werk geeft veel voldoening, iedere begeleiding is anders en dat houdt het werk zeer gevarieerd. Het mooiste van dit werk is, dat zodra de begeleiding succesvol is afgerond, het prachtig is om dan terug te kunnen kijken naar hoe iemand begon met de begeleiding en hoe iemand uiteindelijk, na hard werken, weer zonder angst aan het verkeer kan deelnemen.

RANED TRAUMA- & HERSTEL-BEGELEIDINGS-INSTITUUT!

“VERANTWOORD OP WEG NAAR HERSTEL…”